Google+

Това лято: Светлина в косите и изящен силует на прическите

Next Floors Hair Collection Stephan 2014 (1)

Френският бранд Stephan представи първо в салоните си в София новата колекция с акцент върху прецизните подстригвания и ефектната комбинация от близки цветове

Stephan, водеща френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, анонсира актуалната си колекция прически и цветове Next Floors заедно с редица новости в обслужването на клиентите и подхода към поддръжката на здрава и красива коса. Българските клиенти имаха възможност първи да научат какво означава да добавиш светлина в косата и кои ще бъдат актуалните за сезона цветове. Новост за веригата е и концепцията Stephan Hommeкомбинация от специфични грижи за мъже, включващи процедури за коса, укрепващи терапии за скалпа и подбрани процедури от сектори маникюр и педикюр.

От форма към линия

Този сезон фокусът и при трите визии от колекцията – къса, средна и дълга коса - е върху линията и подчертаването на елегантния женствен силует на прическата. Характерни са дължините в предната част и изключителния рисунък на подстригването. Бретонът остава актуален с дължина на нивото на веждите и леко деструктуриране по контура.

Формата е леко заоблена и при трите визии, но акцентът остава върху силуета. Предложенията за средно дълга коса от колекцията включват специфична игра с дължините на тила, където правата линия е нарушена с по-къси кичури.

Усещане за цвят

С тази колекция Stephan променя изцяло подхода към основния цвят, който и при трите предложения е всъщност...комбинация от три цвята с по един тон разлика за плавен преход и хомогенен краен резултат. Ефирната игра с тези близки цветове буквално добавя светлина в косата. Базисните цветове са в по-тъмната гама – за основа се използва тъмна къпина с вариации до по-светъл нюанс на махагон. Единственият контраст идва от техниката, като фризьорите на Stephan използват малиново червено. Обемът може да се подчертае с акцент в бретона, както и дължините в предната и задната част.

С новата колекция Stephan издига обслужването в салоните си на следващо ниво и представя изцяло обновено меню с услуги, в което клиентите могат да проследяват всяка процедура в пълни детайли, да научат повече за уникални нови терапии и специални предложения, характерни само за сертифицираните салони Stephan.

Салони Stephan в София:

 

  • Център, ул.Хан Аспарух 34, тел.02/ 44 333 00,0885 680 225
  • кв.Изток, ул. Самоков 28Д, в комплекса ESTE Home and SPA, тел.: 02/ 44 407 68; Моб. 0888 456 047
  • кв. Борово, ул.Пирин 38, тел. 02/ 4414154, 088 8164144
  • кв. Младост, Бизнес парк София, Сграда 2, партер, тел. 02/ 444 43 33; Моб. 0888 88 97 46
  • кв.Лозенец, ул.Димитър Хаджикоцев 35, тел.: 02/ 483 46 27, Моб.: 0884/ 19 25 81