Google+

Stephan hairstyle: Идеи за прически за офиса

2222

Специално за Economy.bg Габриела Христова, фризьор в Salon Stephan Mladost професионално консултира бизнес дамите как да имат едновременно делова и модерна визия и дава идеи за 4 атрактивни прически.

Прав стайлинг с небрежно навити кичури за акцент

Знаем, че правата коса се асоциира най-много с деловия свят. Идеята, която Габи предлага, е за подобен корпоративен стайлинг, но разчупвайки леко стандартното. Косата се изправя със сешоар, след което от двете страни на лицето се навиват два кичура за акцент.

 

Диадема с плитка

Ако имате casual Friday в офиса това е много подходяща прическата - бърза, симпатична и в офис рамки. Небрежен, чуплив стайлинг с акцент плитка, играеща ролята на диадема. Подходяща за по-разчупена визия и облекло, както и за вечерни срещи. Отнема около 30 мин.

 

Небрежен кок с помощта на плитка „рибена кост”

Кокът е най-предпочитаната визия за срещи, презентации, съвещания. Прическата, която Габриела Христова, фризьор в салон Stephan, предлага, е една идея за красив, небрежен и бърз кок и различна импровизация на „рибената кост".. Отлично допълва корпоративната визия в официални костюми, ролки, поли или панталони. Отнема до 20-30 мин.

 

Нестандартна опашка

Всички жени, в офис или не, прибягват до опашката за най-бърз и удобен вариант, за да скрият, когато косата не е много чиста, или нямат време. Габриела , фризьор в салон Stephan, ни предлага идея за по-различна опашка, отговаряща на тези критерии, но стояща много по-красиво и изискано. Разчупена и небрежна опашка, придаваща обем и стилно излъчване. Отнема около 30 мин.

 

салон Stephan, Бизнес парк София, сграда 2
тел.02 4444 333, 0888 88 97 46, http://stephan-academy.com/mladost/

Видео: Economy.bg

Текст, идеи за прически и изпълнение: Stephan

Не може да бъде използвана никаква част от този текст или видео без разрешение.